Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "Maladia" by Lisa Popescu # Book PDF Kindle ePub Free

Maladia

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Maladia
  • Author : Lisa Popescu
  • Release Date : January 29, 2020
  • Genre: Family & Relationships,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 115 KB

Description

       La început toate poveÈ™tile de dragoste par a fi pline de bucurie È™i nesfârÈ™ite, altfel nu am alege acea persoană, nu este aÈ™a? Dar cu timpul descoperim adevărata față a oamenilor ce poate fi una plăcută sau tocmai opusul. Și atunci ce putem să facem? ÃŽncercăm să mai salvăm ceva ce poate puteam evita de la început dacă aveam puÈ›ină răbdare, dacă acordam timp detaliilor.

       Dar uneori oamenii își joacă prea bine rolul astfel încât nu putem observa decât după ce-È™i ating scopul care este de fapt caracterul acestora. După ce cortina cade atunci, implicit, È™i măștile cad.

       O maladie poate schimba tot ce se încerca a fi construit din răsputere. Nu poÈ›i schimba o persoană care este bolnavă în adâncul sufletului. Tot ce-È›i rămâne atunci este să aÈ™tepÈ›i liniÈ™tit È™i să speri că atunci când va cădea cortina toate personajele își vor da măștile jos, iar viaÈ›a va continua pe făgaÈ™ul normal. O aÈ™teptare ce se poate dovedi a fi zadarnică. Doar că atunci când lupÈ›i singur È™i pentru persoana de alături nu poÈ›i avea rezultate pozitive. DeÈ™i munca este în zadar tu tot continui, căutând acea portiță care È›i-ar asigura finalul aÈ™teptat de tine.

       Astfel, Mathis, un om liniÈ™tit o întâlneÈ™te pe Amelia ce ascunde niÈ™te secrete tumultoase. Din nefericire acesta află prea târziu. ÃŽncercând ani la rând să o aducă pe calea cea buna descoperă că se pierde pe el, dar È™i mai dureros învață să o suplinească pe Amelia, deÈ™i aceasta este prezentă pentru fiica acestora dar doar fizic, mental fiind acaparată de lumea ei.

       Uneori învățăm prea târziu că este în van să luptăm atunci când cealaltă persoană nu se lasă ajutată.


Free Download "Maladia" PDF ePub Kindle



Post a Comment for "(Download) "Maladia" by Lisa Popescu # Book PDF Kindle ePub Free"